Hieronta

hyvinvointiin & hemmotteluun

Hieronta

Rentouttaa kipeitä ja kireitä lihaksia. Lihasten aineenvaihdunta ja verenkierto lisääntyvät, mikä voi osaltaan ennaltaehkäistä uusien kireystilojen syntymistä. Hieronnassa otteet valitaan aina yksilöllisesti, ja paine säädetään hoidon tavoitteen mukaan. Hieronta sopii niin toimistotyöläisen kuin aktiiviliikkujankin arkeen ja hemmotteluun sekä raskaana olevalle.

Hierontaan tullessa kartoitetaan asiakkaan harrastukset sekä elämäntapa ja otteet valitaan aina tilanteen mukaan.

Urheiluhieronta edesauttaa palautumaan nopeammin harjoittelusta sekä vähentää harjoittelun jälkeen lihasten arkuutta ja turvotusta.

Klassinen hieronta sopii myös nuorille asiakkaille ja lasten iästä riippuen yhdistelen vauvahieronnan sekä klassisen hieronnan otteita. Kaiken ikäiset ovat siis lämpimästi tervetulleita asiakkaiksi!

"Erittäin osaava ja ammattitaitoinen tekijä, minkä lisäksi hän on vielä aivan mahtava tyyppi kenen kanssa aivan varmasti kaikki tulevat juttuun vauvasta vaariin. Hieronnassa löydettiin vaivatta ongelmakohdat ja ne käsiteltiin hyvillä otteilla sekä sain ohjeita omaan kehonhuoltoon. Tärkeää oli se, että minua ja toiveitani kuunneltiin. Heti hieronnan jälkeen huomasin muutosta omassa kehossa parempaan suuntaan. Jumit ja kireät lihakset jäivät hierontapöydälle. Suosittelen kaikille Reenan palveluja!"

Tiia