Osteopatia ja raskaus

Tukea raskauden aikana

Osteopatia raskaus
Osteopatia raskaus

Osteopatiasta apua raskauden aikana:

  • Liitoskipuihin
  • Synnytykseen valmistautumiseen
  • Vauvan perätilaan
  • Turvotuksen hoitoon
  • Stressiin ja uniongelmiin

Osteopatia raskaus

Raskaus ja synnytys vaikuttavat naisen kehoon monella tavalla muuttaen kehon toimintaa ja tasapainoa. Muutosten ei kuitenkaan tarvitse merkitä kipua tai epämukavuutta. Osteopatian avulla onkin mahdollista tukea kehoa läpi raskauden aina kohti synnytystä ja helpottaa myös synnytyksestä palautumista. Osteopatiaan voi tulla missä raskauden vaiheessa tahansa.

Äidin kehon jännitykset tai liikerajoitukset vaikuttavat myös vauvan asentoon ja oloon kohdussa.

Osteopatia raskausaikana ja sen jälkeen

Raskaana olevan osteopaattinen hoito on hellävaraista ja sillä voidaan tukea kehoa kohti synnytystä hoitamalla esimerkiksi hengitystä ja pallean toimintaa sekä lantion alueen jännityksiä.

Osteopatiasta voi olla apua myös liitoskipuihin, selkäkipuihin ja iskiasoireisiin

Synnytyksen jälkeen voidaan tukea äidin kehon palautumista synnytyksen ja raskausajan aikaansaamista muutoksista. Voidaan esimerkiksi hoitaa lantionpohjan jännityksiä, imetyksen ja kantamisen aiheuttamia jännityksiä tai käsitellä sektioarpea. Hoito tarjoaa myös rentouttavan ja rauhallisen hetken vauva-arjen keskelle.

Teemme Vekaralla myös vanhemman ja vauvan yhteishoitoja, jolloin paikalla on kaksi osteopaattia. Ajanvaraus yhteishoitoon tapahtuu sähköpostitse: info@hyvinvointivekara.


Olemme Suomen osteopaattiliiton jäseniä.